Radu Carnariu – Quarantino

Vineri, 4 decembrie, de la ora 17:00

Comunicat de presă – Lansarea site-ului dedicat artistului Ludwig Dombrowsky și a cărții de colorat „Cântecul Nibelungilor”

Sâmbătă, 14 noiembrie 2020, ora 12:30

Treasure hunt & treats

30 octombrie - 1 noiembrie, 2020

Atelier Monotremu

Duminică, 4 octombrie, între orele 11-14:00

Expoziție Dan Perjovschi și Monotremu: Școală-te!

Sâmbătă, 3 octombrie, la ora 18:00 fix

What we are today will change tomorrow – spectacol work in progress

Duminică, 27 septembrie, ora 19:30

UNCUT – live performance

Sâmbătă, 26 septembrie, de la orele 18.30 și 21:30

Soul Kitchen la Seara filmului german

Miercuri, 23 septembrie 2020, de la ora 20:00

The Social Dilemma – proiecție și dezbatere

Joi, 17 septembrie, ora 20:00

Toți ceilalți la Seara filmului german

Miercuri, 16 septembrie 2020, de la ora 20:00

Knock Down the House – rădăcinile unei revoluții

Marți, 15 septembrie 2020, ora 20:00

Art & Ecology. Part 2

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20:00

Dezbatere: Comunități și (re)soluții | Street Delivery 2020

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 18:00

Art & Ecology. Part 1

Vineri, 11 septembrie, de la ora 20:00

Seara filmului german: Oh boy. O cafea la Berlin

Miercuri, 9 septembrie 2020, de la ora 20:00

DADA în Germania

Duminică, 6 septembrie 2020, începând cu ora 20:00

The Instumentalization of art and its institutions

Vineri, 21 august 2020, de la ora 20:00

Lansare Revista Arta (nr. 40-41 și 42-43)

Joi, 3 septembrie 2020, de la ora 18:30

About a Girl la Seara Filmului German

Miercuri, 2 septembrie 2020, de la ora 20:00

Bauhaus – Model și mit

Duminică, 30 august, începând cu ora 20:00

Politics of Subversion in Video Art

Vineri, 28 august 2020, de la ora 20:00

Labirintul minciunilor la Seara filmului german

Miercuri, 26 august 2020, de la ora 20:00

Belarus – Europe’s Last Dictatorship

Dumincă, 23 august 2020, de la ora 20:00

Proiecție concert: Radiohead – Live in Berlin (2016)

Sâmbătă, 22 august, de la ora 20:30

Appropriation of Space in Video Art

Vineri, 21 august 2020, de la ora 20:00

Eu și Kaminski la Seara Filmului German

Miercuri, 19 august 2020, de la ora 20:00

Dezbatere: Cultura și orașul

Marți, 18 august 2020, ora 18:30

Post Malone – Tribut Nirvana. Proiecție în aer liber

Sâmbătă, 15 august 2020, de la ora 20:00

Feminist Media Reflections in Video Art

Vineri, 14 august, de la ora 20:00

Seara Filmului German: Tânărul Karl Marx

Miercuri, 12 august 2020, de la ora 20:00

Viața pe Facebook – lansare de carte și dezbatere

Marți, 11 august 2020, de la ora 18:00

Graduation Highlights 2020 – selecție din lucrările absolvenților UNAGE

Marți, 21 iulie 2020, începând cu ora 19:00

Pavel Șușară: de la Pallady la Brâncuși

Marți, 23 iunie 2020, de la ora 18:00

Cătălin Rulea – Limitele raţionalului în imaginarul colectiv

Vineri, 5 iunie 2020, începând cu ora 18:00

Exercițiu de stil personal, cu Andreea Chirilă

Sâmbătă, 7 martie, ora 12:00

Infernala Comedie a lui Felix Aftene – expoziție de grafică

Miercuri, 12 februarie 2020, de la ora 18:00

Atelierul Gnomilor

Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 15

Lansarea volumului ilustrat și a aplicațiilor Iași Multicultural

luni, 25 noiembrie 2019, la ora 12

Lucian Bran – lansare de carte de artist

joi, 7 noiembrie, de la ora 17:00

Inaugurarea Ansamblului Pieții Habitat

Joi, 24 octombrie, de la ora 17:00

Art + Design, un spațiu cultural hibrid, se deschide la Iași cu ocazia NAG

vineri, 11 octombrie, începând cu ora 19:00

Food and Beverage: lansare de carte

Miercuri, 28 octombrie 2020, ora 17:00
  • octombrie 22, 2020

Miercuri, 28 octombrie 2020, de la ora 17:00, Art+Design găzduiește lansarea cărții „Food & Beverage: De ce doar 10% dintre restaurante, baruri și cafenele supraviețuiesc la 10 ani de la deschidere?”, în prezența autorului, Lorin Drăgan, și a invitaților Mihai Bulai și Adrian Monoranu, cu George Pleșu în rol de moderator.

Într-o lume unde achizițiile de experiențe obscurizează treptat achizițiile materiale, Food & Beverage, un domeniu viu și eferverscent s-a maturizat și în Romania, parcurgând drumul de la Alimentație Publică la restaurație sau la horeca, care îl alătură, nedrept, hotelăriei, la simplul și elocventul F&B. Cartea „Food & Beverage: De ce doar 10% dintre restaurante, baruri și cafenele supraviețuiesc la 10 ani de la deschidere?” reașează conceptele de bază din acest domeniu și actualizează cunoașterea specifică prin recursul la aproape 200 de surse bibliografice internaționale, solide și reputabile.

Cartea își propune să fie o lectură utilă pentru profesioniști din industria F&B, elevi și studenți ce urmează programe de formare cu o componenta F&B, dar și publicul larg care își dorește să se educe cu privire la acest domeniu fascinant. Orice operațiune care servește mâncare și băutură sau doar una dintre ele este o operațiune de F&B, așa cum este cunoscută această industrie în lumea mare.

Despre autor: Lorin Drăgan a combinat o carieră profesională în turism și industria ospitalității cu una academică. De 17 ani conduce, în calitate de director de program, produse turistice în Europa, America de Nord și Sud, Australia și Noua Zeelanda, având un contact direct și continuu cu prestatorii din industrie, precum hotelieri, operațiuni de F&B, transportatori, tour operatori, animatori și altii. A predat cursuri de formare profesională pentru directori de hotel, restaurant, agenții de turism, ghizi și agenți de turism. A gestionat un restaurant concept “La Taritflette”, evaluat ca numărul 1 în orașul Iași, pe tripadvisor, în timpul existenței lui. A oferit și oferă consultanță pentru alte proiecte în turism, F&B și hotelărie și reprezinta un tour operator membru al selectului club Virtuoso, împreună cu care concepe și comercializează produse turistice private. În cadrul FEAA, predă cursuri și seminarii în domeniile F&B, hotelărie, turism, comerț. A publicat 2 cărți și o serie de articole de cercetare.